Stailaus

Sisustusstailauksella tarkoitetaan tilan parhaiden puolien korostamista ja viihtyvyyden lisäämistä. Stailaus edistää asunnon nopeaa myyntiä ja mahdollistaa tyylikkäät myyntikuvat. Studio Paula Saini toteuttaa myös juhlastailauksia ja erilaisia kuvausjärjestelyjä.

Stailauspalvelut

Asunnon myyntistailaus

Asunnon myyntistailaus tehdään asuntomyynti-ilmoituksen valokuvausta ja asunnon esittelyä varten. Palveluun kuuluu asunnon stailaaminen ja järjestely joko asiakkaan omilla kalusteilla ja sisustusesineillä ja/tai lainatavaroilla ja -huonekaluilla. Myyntistailaus hinnoitellaan aina tapauskohtaisesti.

Juhlastailaus

Studio Paula Saini toteuttaa kaikenlaisia juhlastailauksia esimerkiksi lasten syntymäpäiväjuhliin, ylioppilasjuhliin, yrityksen kesäjuhliin tai vaikkapa rapujuhliin. Panostamalla hieman ekstraa kattaukseen ja muuhun koristeluun teet juhlistasi erityiset. 

Kuvausjärjestelyt

Kuvausrekvisiitan hankinta on iso osa stailattuja kuvausprojekteja oli sitten kyseessä tuotekuvaukset tai lehteen tuleva kotikuvaus. Studio Paula Saini järjestää tarvittavan kuvausrekvisiitan aina kukista huonekaluihin asti.