Sisustussuunnittelu

Studio Paula Saini tarjoaa sisustussuunnittelua sekä yksityisasiakkaille että yrityksille. Voit valita kevyen sisustuskonsultaation, kattavan sisustussuunnitelman tai avaimet käteen -kokonaisuuden, jossa kauttani onnistuvat myös remonttipalvelut luotettavan urakoitsijan kanssa. Jokainen projekti kodin remontista toimiston sisustukseen räätälöidään yksilöllisesti. Sisustussuunnittelun hinta määräytyy aina tapauskohtaisesti kohteen mukaan.

Sisustussuunnittelun palvelut

Sisustuskonsultaatio

Kevyt sisustuskonsultaatio on matalan kynnyksen palvelu, johon kuuluu esimerkiksi kahden tunnin sisustussuunnittelijan tapaaminen kohteessa tai huonekaluliikkeessä. Konsultaatio auttaa sisustuspulmissa, kuten oikeankokoisten huonekalujen hankkimisessa ja niiden sijoittelussa, kotikonttorin suunnittelussa, värisävyjen ja pintamateriaalien ideoinnissa sekä kodin tai toimiston yleisessä järjestelyssä ja ylimääräisen tavaran karsimisessa. Sisustuskonsultaatio ei sisällä jälkikäteen laadittavia dokumentteja.

Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnitelma tarkoittaa laajempaa suunnitelmaa kohteen sisustuksesta, remontista, pintamateriaaleista ja väreistä. Suunnitelmaan kuuluu esimerkiksi väri- ja materiaalivalintoja kuvaavat moodboardit eli ideakartat, piirrustukset kohteesta (pohjapiirrokset, seinäkohtaiset piirrokset), mahdollinen valaistussuunnitelma, huonekortit, tuotetiedot hintoineen ja ostopaikat. 

Etäsuunnittelu

Sisustussuunnittelijan palveluja voidaan tehdä myös etänä. Sisustuskonsultaatio tai -suunnittelu toteutetaan tällöin puhelimitse ja mailitse tai erilaisia videoyhteyksiä hyödyntäen. Palvelu sopii esimerkiksi kesämökin, sijoitusasunnon tai ulkomailla olevan kakkosasunnon sisustuksen ja remontin suunnitteluun. Etäsuunnittelu on kätevää myös poikkeustilanteissa.