Suunnittelija

Kiinnostukseni sisustamiseen heräsi jo lapsena; vaihtelin useasti kotonamme kalusteiden paikkoja ja kiertelin äitini perässä huonekaluliikkeissä. Selasin ahkerasti äitini muoti- ja käsityölehtiä ja ihastelin kauaniita kuvia. Oikea kipinä sisustuksen maailmaan syttyi lukioikäisenä kun matkustin kummitätini luokse Kaliforniaan. Hurahdin siellä täysin sisustuksen eri mahdollisuuksiin ja ihastuin sikäläiseen rentoon, mutta samalla hienostuneeseen sisustustyyliin. Silloin päätin, että vielä jonain päivänä työskentelen sisustuksen ja jonkin luovuutta vaativan asian parissa. Kesti kuitenkin hetken ennen kuin pääsin totetuttamaan unelmani, koskaan ei kuitenkaan ole liian myöhäistä. Kiitän perhettäni kannustuksesta ja unelmani mahdollistamisesta.

Useiden omien remonttien kautta aloin ymmärtää, että sytyn sisustusten ja remonttien suunnittelusta enemmän ja enemmän. Hakeuduin opiskelemaan sisustussuunnittelua aluksi harrastusmielessä, mutta ala imaisikin minut mukaansa. Haluan luoda asiakkailleni toimivia ja kauniita tiloja, joissa on hyvä olla ja jotka ovat asiakkaan näköisiä. Olen esteetikko ja hahmotan ympäristöäni vahvasti värien ja muotojen kautta. Havaitsen tunnelmia ja asioita herkästi ja näen tilat kokonaisuutena, eikä pieninkään yksityiskohta jää huomaamatta.  Osaan lukea ihmisiä hyvin, mikä on erityisen tärkeä taito asiakaslähtöisessä työssä. 

Studio Paula Saini syntyi intohimosta sisustamiseen ja uuden luomiseen. Alassa kiehtovaa ja haastavaa on jatkuva uuden oppiminen ja se, etten ole suunnittelijana koskaan valmis. Myös projektien monipuolisuus on innostavaa. Otan ilolla vastaan niin pienet juhlasuunnittelu-toimeksiannot kuin laajat avaimet käteen -projektitkin ja kaikkea siltä väliltä. 

Ole yhteydessä, niin suunnitellaan Sinulle tarpeittesi mukainen kokonaisuus.

Lämpimin terveisin,
Paula

Tiedustelut info@paulasaini.fi